Klarenbeek Gevelonderhoud B.V.
010 449 2267
Sydneystraat 124
3047 BP Rotterdam
Postbus 358 3100 AJ Schiedam
info@klarenbeekgevelonderhoud.nl
selector
Slideshow placeholder Slideshow placeholder

Betonherstel

Scheuren, grindnesten, erosie, schilfers, verkleuring, roestvlekken… dit zijn signalen van betonschade. Klarenbeek Gevelonderhoud is een ervaren specialist in duurzaam herstel van betonschade.

Betonreparatie begint met een gedegen onderzoek naar de oorzaak van de schade, vervolgens bied Klarenbeek Gevelonderhoud u een maatwerkoplossing. Een reparatieplan dat is afgestemd op de gewenste levensduur van de betonconstructie en uw beschikbare budget. Bestaande uit betonreparatie technieken die de schade bij de bron aanpakken.

Klarenbeek Gevelonderhoud onderscheid zich qua duurzaamheid, dit komt o.a. door het gebruik van hoogwaardige betonreparatie mortels. U kunt rekenen op een scherp oog voor kostenbesparingen, welke we realiseren o.a. door zuinig gebruik van grondstoffen, efficiënte applicatie en slim onderhoud.

Vocht, zuren of chemicaliën kunnen uw beton(constructie) ontsieren en de wapening aantasten, een betoncoating is de oplossing om het oppervlak van uw beton te beschermen en/of te verfraaien. Het resultaat van hoogwaardige coatings die door Klarenbeek Gevelonderhoud worden toegepast is een duurzame bescherming tegen indringing van schadelijke stoffen, waardoor de levensduur van uw betonnen constructie of vloer wordt verlengd.

U kunt ons inschakelen voor onder anderen:

  • Balkon- en gevelrenovatie van appartementencomplexen en kantoorgebouwen;

  • Reparatie van betonnen bruggen, viaducten, geluidsschermen en parkeergarages;

  • Galerijophoging;

  • Versterking en bescherming van beton(constructies).